65

Dupa 1 an si 9 luni, Colectiv face victime.

Dupa 1 an si 9 luni, nimic nu s-a schimbat.

Razvan nu a murit ieri, ci in aceeasi zi cu Valentina(Tina cum ii spuneau prietenii), iubita sa.  Cu moartea ei, Razvan a pierdut si interesul pentru viata

Razvan nu s-a sinucis, ci a fost victima indiferentei romanilor, nepasarii statului roman. Cand o persoana(in cazul asta aproape 200 de persoane) au trecut printr-o tragedie, are nevoie de consiliere.

Pe langa tratamentul pentru ranile fizice, are nevoie de ajutor pe partea morala.

Insa statul nu a constientizat asta. Numarul mortilor in continuare poate sa creasca, desi au trecut aproape doi ani. Unii vor intreba de ce.

Cand treci pe langa moarte in urma unui accident rutier, ramai cu traume. Poate nu te vei mai urca la volan niciodata.

V-ati trezit vreodata urland? Ati avut acelasi vis(in urma unei traume, vis care sa includa persoana decedata/accidentul respectiv) de mai multe ori?

Ajungi sa iti fie frica sa adormi. Subconstientul lucreaza, iar pentru a scapa de acea trauma ai nevoie de ajutor. Iar statul roman nu a oferit acel ajutor.

Pentru cei care au supravietuit acelei tragedii, ne pare rau ca nu s-a schimbat nimic. Ne pare rau ca o tragedie de aceleasi proportii se poate repeta, fie el spital, scoala, biblioteca sau club, iar noi nu facem nimic pentru a schimba asta.

Ne pare rau ca dupa 1 an si 9 luni, situatia din spitale este chiar mai rea decat atunci.

Ne pare rau ca dupa 1 an si 9 luni, nu exista un vinovat, ca nimeni nu plateste pentru destinele frante brusc.

Ne pare rau ca dupa 1 an si 9 luni, oamenii inca ii condamna pe cei raniti/morti in acea tragedie.

Dupa 1 an si 9 luni, nu vreau sa accept ca mi-am pierdut prietenii si nimeni nu plateste pentru asta. Poate niciodata nu voi accepta asta.

Astazi sunt 65, maine pot fi 66, luna viitoare 70.

Cand se va opri aceasta numaratoare?

Reclame