Reintoarcerea la perceptiile Evului Mediu

Coalitia pentru Familie( da, aia pro Evul Mediu) a inceput sa sufere de idiotenie acuta.
Homosexualii au fost doar un pretext pentru a atrage habotnicii de partea lor, adevaratul lor tel fiind reinstaurarea unui regim totalitar.

Vineri HotNews a publicat o stire cu privire la CpF si cu dorintele acestora. Bineinteles ca CpF a ripostat, spunand ca dezinformeaza si ca acelea au fost doar propuneri, iar dorintele lor sunt altele.

Daca inca nu v-ati dat seama, pro familie este aceeasi „secta” cu pro viata. Cerintele sunt aceleasi, prostia e nemarginita.

„Pentru mamele cu cel puțin 3 copii, posibilitatea de reducere a vârstei de pensionare cu câte 2 ani pentru fiecare copil”

Deci, daca eu fac 10 copii, ma pot pensiona cu 20 de ani mai devreme? CpF, ne lamuriti si pe noi cine dracului va mai lucra in tara asta daca voi vreti sa ne pensionati mai repede? Sa ghicesc, trebuie sa ne angajam la 15 ani pentru a avea vechime, sa avem pe ce lua pensie. 50 de lei e suficient?

„Extinderea concediului pentru creșterea copilului până la vârsta de 3 ani de viață extrauterină, respectiv 5 ani de viață extrauterină, pentru copilul încadrat în oricare dintre gradele de handicap”

Tineti minte, ma pensionez cu 20 de ani mai repede, la care adun cat stau acasa cu cei 10 copii, adica 30 de ani. In total 50 de ani. CpF, imi spui te rog cate zile am voie sa lucrez in viata asta? Sau stai, ne dati voi bani sa ne crestem copiii, nu?

„Încurajarea practicării meseriei de bonă/dădacă. Asigurarea opțiunii de furnizare a serviciilor de bonă profesioniste”

Asa, lasam si cresele/gradinitele fara copii. Deci educatoare nu ne mai trebuie. Va rog sa desfiintati liceele pedagogice, nu mai e nevoie de ele. Ok, iti iei bona. Nu va mai plac filipinezele? Erau la moda in ultimul timp. Gasesti cate bone vrei in liceele pedagogice. Ah da, cine vrea una de 18 ani, nu? Nu are experienta cu cei mici, doar de la 15 ani merge saptamanal in gradinite/crese, nu e ca si cum va lucra toata viata cu cei mici.

„Încurajarea adopției interne (de către familii din România) prin campanii publice de conștientizare, prin identificarea activă a părinților cu potențial de adopție și prin simplificarea procedurilor de adopție”

S-a mai incercat. Poate daca veti simplifica procedurile de adoptie, vor fi mai multe adoptii, dar ma indoiesc. Se incearca simplificarea aia de aproape 20 de ani.

„Sprijinirea cuplurilor infertile în vederea adopției, sau pentru remedierea infertilității prin tehnologii procreative naturale/etice”

Sigur, le platiti voi tratamentele, nu? Cu siguranta toti romanii au cateva mii de euro pentru a remedia infertilitatea, doar salariul minim este 5000 de euro. Si cu adoptia am mai spus, simplificati procedurile si va fi totul ok.

„Eliminarea accesului minorilor la servicii de avort și de „planificare” familială fără acordul părinților”

Sigur iti va da tac-tu bani sa faci avort dupa ce te-a violat, nu? Presupun ca inca nu ati aflat ca un minor nu poate face avort fara sa fie insotit de un major, nu? Sigur iti vor da ai tai aia 250 de euro pentru a face avort cand tu ai WC-ul in fundul curtii si 3 cartofi pe masa.

„Majorarea vârstei consimțământului sexual la 16/18 ani”

Presupun ca stati voi sa verificati cine cu cine si-o trage si cand, nu?

„Participarea asociațiilor de părinți la toate etapele procesului decizional instituționalizat, la stabilirea programelor școlare și a conținutului manualelor care privesc educația moral-valorică (educația religioasă, educația pentru sănătate și familie etc)”

De cand unul cu 4 clase stie ceva despre programa scolara? Nu stiam ca toti sunt genii, multumesc de informare CpF.

„Reducerea impozitelor pe venit și pe proprietăți ale cuplurilor căsătorite, pentru prima proprietate”

Nu era de ajuns ca ne-am pricopsit cu cei de peste Prut care vor sa se casatoreasca pentru cetatenie, acum le reducem si impozitul tuturor care se casatoresc. Si uite cum ne intoarcem in 1900. Cu ce naiba e mai presus unul care se casatoreste, decat unul care nu se casatoreste dar are o relatie de zeci de ani? De ce unul sa fie privilegiat si celalalt nu? Acum ne obligati sa ne si casatorim?

„Anularea subvențiilor publice pentru avort și mijloace contraceptive; direcționarea fondurilor astfel eliberate către servicii de sănătate maternă”

Concluzia, hai cu plozii, ca nu suntem destul de saraci, trebuie sa ne reintoarcem la salariu minim 600 lei, alocatie 40 lei, pensii 50 lei.

Bineinteles ca nu am rabdare sa le copiez toate aberatiile.

Dar este de apreciat cum au reusit sa manipuleze atatia habotnici. Stiau ca romanii sunt cu Biblia in cap si ca mereu se leaga de homosexuali. Stiau ca asa ii pot atrage de partea lor.

Este amuzant ca nu au cerut interzicerea avortului(ii cred in stare).

Totusi, CpF aveti de gand sa ne lamuriti cu ce drept va bagati in vietile noastre? Cat timp eu nu va oblig sa nu mai mergeti la biserica( nu puteti sta voi fara sa pupati cadavre, stiu) nu ma puteti obliga sa fac copii, ca nu-s iepure sa ma inmultesc fara sa gandesc.

Insa sunt fericita. Prin tampeniile pe care le vreti, pierdeti teren. Stiu zeci de persoane care au semnat petitia voastra si acum regreta. Acum sunt impotriva voastra, s-au trezit la realitate.

Daca asta e democratie la voi, tin sa va anunt ca toti cei care gandim, ne vom cara cat mai repede din tara asta. Pentru ca democratia a pierit cand ati aparut voi si pentru ca nu acceptam sa ne intoarcem cu 50 de ani in urma.

 

 

Reclame