Credinciosul roman

Am zis sa fiu draguta si sa fac postarea asta dupa sarbatori, sa nu injurati mai mult decat e cazul.

Oricum voi injurati tot anul, le doriti moartea vecinilor, rudelor, colegilor dar  va iarta Dumnezeu, ca doar sunteti credinciosi.

Cum e credinciosul roman?

Inainte de sarbatori e tampenia aia de post. O saptamana, o luna nu pui gura pe carne(nu, nu ai voie nici sex oral)stai si faci foamea dupa care incepi si bagi in tine jumatate de friptura, 10 oua, 5 cozonaci si sfarsesti la urgenta.

Cat tii post trebuie sa faci si curatenie, ca lui Dumnezeu ii place curatenia. Sa nu uitam ca romanul face curatenie generala doar de doua ori pe an, deci e mult de munca.

Ce nu e bine sa faci in post?

Sa injuri, corect. Pe asta o respectati cam greu, ca va bagati si va scoateti aproape zilnic. Ii injurati pe toti din orice lucru minor. Pai e frumos mai credinciosule sa vorbesti urat? Vezi ca il ai pe satana in tine, eu zic sa mergi la biserica.

Nu ai voie sa faci sex. Uite domne ca nu poti sa ai parte de un moment frumos cu iubita/iubitul ca nu te lasa Dumnezeu. Sunt curioasa de ce nu poti intretine relatii sexuale in post, ca doar Dumnezeu ne-a lasat sa ne inmultim (ca tot strigati peste tot asta)

Dar chiar, oare e atent cand intretinem relatii sexuale? Poate unii dintre noi nu pot face asta cu spectatori.

Ce ai voie sa faci in post?

Sa bei cat mai mult vin. Litri intregi. Nu e pacat sa vii zilnic beat acasa. Pai nu a transformat Iisus apa in vin? E clar ca omul e de acord.

Credinciosul roman iubeste animalele. De aceea avem pietele pline cu miei morti.

Nu ma intelegeti gresit, mananc carne dar nu pentru ca asa zice cineva sau pentru ca e o traditie, ci pentru gust.

Tot credinciosul roman este pro viata. Desi noi avem la actual 22 de milioane de avorturi. Ma indoiesc ca toate sunt facute de „slugile satanei” sau de atei.

Dar nu e asa ca daca spui 5 rugaciuni te iarta Dumnezeu?

Dumnezeu spune sa iti iubesti aproapele, insa credinciosul roman nu le are cu interpretarea textelor asa ca el intelege ca trebuie sa ii urasca pe atei, homosexuali, sa fie rasist, xenofob. Cum sa nu fie romanul nostru homofob? Pai nu e asa ca te violeaza unul pe strada? Cum sa nu fie romanul nostru rasist? Da, e acelasi roman care se ataca atunci cand francezii spun ca suntem un popor de hoti.

Cum sa nu urle credinciosul roman cand ateii sunt slugile diavolului? Asa inteligent e credinciosul roman ca nici nu stie sa faca diferenta dintre satanist si ateu.

Credinciosul roman face prezenta la biserica in fiecare duminica, doar e credincios. Doar ca in momentul in care iese din biserica uita de toti sfintii, de toti Dumnezeii si incepe sa discute cu toate vecinele de cine cu cine s-a futut, cine ce a mai invatat, ce haine si-a mai cumparat vecina de la etajul 3, mai discuta si problema maidanezilor si de cum ar trebui ei eutanasiati (da, credinciosii suna de 70 de ori pe zi la hingheri, ca nu pot otravi ei toti cainii).
Bineinteles ca tot credinciosul roman este cel care desi are mai putine clase ca trenul si nici numele nu si-l scrie corect, este o persoana inteligenta care a gasit calea spre adevar, doar crede in Dumnezeu.

Si nu, nu este vorba de toti credinciosii romani. Ca nu sunt toti niste prosti. E o mare diferenta intre credinciosul ala roman batut cu Biblia in cap si credinciosul care vede realitatea.

Reclame