Imi bag pula in familia voastra traditionala

 

Da, desi sunt fata, pot afirma ca imi bag pula in familia voastra traditionala.

Inainte de marsul pentru viata, ati facut mars pentru sustinerea familiei traditionale sau cum imi place mie sa o numesc, coalitia pula-n pizda.

Cereti modificarea constitutiei, ca vezi doamne e ambiguu „casatoria legitima dintre soti” si ca trebuie scris negru pe alb „casatoria dintre barbat si femeie”

Iote ba, daca nu ma marit si am un copil cu unul, suntem de 10 ani impreuna, inseamna ca nu suntem o familie?

Mai nou, nici femeia singura care are un copil cica nu formeaza o familie. Daca unul din parinti e decedat iar celalalt nu se recasatoreste, cui o sa ii spuna copilul mama/tata, ca pe ideea asta mergeti cand sustineti sus si tare ca homosexualii nu trebuie sa aiba drepturi. Cei care au un singur parinte nu formeaza o familie?

Urlati in stanga si in dreapta ” ce o sa scrie in certificatul de nastere al copilului, mama Ion si tata Gheorghe?”

Nu ma, o sa fie ca la plozii vostri, liniuta, ca unele va futeti cu tot satul si dupa nu stiti al cui e copilul.

In 2017, e mai usor de explicat unui copil ca traieste intr-o familie de homosexuali, decat sa ii spui ca ai fost curva satului si ca nu stii al cui e copilul.

Ce va doare pe voi, astia impotriva unei minoritati, cine cu cine se fute? Stati bot in bot cu ei? Stati la curul lor?

Ah, m-ati futut la cap cu „sa isi manifeste dragostea in intimitatea lor, nu pe strada sa ii vada toata lumea”  Credeti ca mie nu imi e sila cand va impartiti balele intr-un restaurant?

„Familia e data de Dumnezeu, formata dintre barbat si femeie”

Du-te ma de aici, unde scrie?

Cine esti tu sa le interzici oamenilor sa fie fericiti? Cum iti permiti sa ii marginalizezi si sa ii faci nebuni? Cum iti permiti sa afirmi ca homosexualitatea e o boala psihica? Ati studiat toti psihologia? Nu stiam ca avem o tara de psihologi/psihiatri.

Familia traditionala, aia dintre barbat si femeie, e aia in care femeia e batuta de barbatul care vine beat acasa, femeia tinuta toata ziua la cratita, ca asa au fost invatate leprele alea ca femeia e sclav in casa?

Nu e cumva familia aia in care ii trimiteti pe copii sa va cumpere tigari si bautura, ca voi i-ati facut, ii puteti obliga sa mearga sa va ia voua bautura si sa incalce legea.

Vorbiti de traditiile crestine, dar nu stiam ca a fi religios inseamna a fi si dobitoc.

Astea de respecta traditiile crestine, cum e sa te bata sotul in fiecare zi? Cum e sa puti a ceapa calita de la 10 km?

„Daca vor putea sa se casatoreasca, vor adopta copii si vom deveni o tara de gay”

Esti geloasa ca ei sunt capabili sa le ofere iubire unor copii care nu le apartin, iar tu nu? Homosexualii nu isi obliga copiii sa mearga la biserica, sa iubeasca o persoana de sex opus sau nu si surpriza, nici nu ii bat ca pe niste covoare.

Sa mori tu ca iti iubesti copilul mai mult decat un homosexual, care daca decide sa se care din tara pentru un trai mai bun, isi ia si copilul cu el. Sunteti parinti buni, dar va vedeti copiii de doua ori pe an. Aveti impresia ca ii cumparati cu bani si haine? Nu, cand au nevoie de voi, sunteti la doua mii de km distanta. Nu va pasa daca le e dor de voi, daca au probleme la scoala, daca sunt bine din punct de vedere psihic cat si fizic.

Ipocritilor, ramaneti voi la traditiile crestine si  mancati cat mai multa bataie de la sotul/sotia voastra.

Nu uitati, Dumnezeu iubeste familia traditionala si doar va pune la incercare atunci cand va alegeti cu o hemoragie dupa o bataie plina de iubire oferita de partenerul de viata.

211 gânduri despre &8222;Imi bag pula in familia voastra traditionala&8221;

  1. Off doamne….credeti voi ca orientarea sexuala te face om?…va spun eu NU!Cel mai important este sa ai caracter si sa iti urmezi drumul tau ales de tine dupa cum iti dicteaza inima,nu dupa cum vor altii.cum e si vorba romaneasca…cum iti asterni asa dormi…fiecare raspunde pentru faptele sale.haideti sa nu mai judecam noi oamenii de rand care la randul nostru avem defecte si calitati…numai Dumnezeu e in masura sa judece.Rugati-va la Dumnezeu sa fiti sanatosi si multumiti pentru ceea ce vi se ofera azi.o zi buna sa aveti si nu mai pierdeti timpul si nervii cu asemenea subiecte…viata e prea scurta si merita traita asa cum vrem noi!

    Apreciat de 2 persoane

    1. Bine punctat. Am un motiv bun pentru care am scris articolul, nu sunt lesbiana, dar fac parte dintr-o categorie criticată de oameni.
      Însă nu sunt marginalizata
      Doar ca te saturi sa îi vezi peste tot „homosexualii trebuie sa moara, trebuie arși de vii, nu avem nevoie de homosexuali în Romania”

      Apreciat de 2 persoane

      1. daca exista o mana de oameni care striga o prostie toti suntem inculti? „homosexualii trebuie sa moara, trebuie arși de vii, nu avem nevoie de homosexuali în Romania” niste cuvinte rostite de oamenu cu intelect redus. Dar eu m-am saturat ca cei care au alte orientari sexuale sa astepte aprecierea celorlalti! asta nu mi se pare normal, ca ce chestie? Fiecare ii deranjat de ceva anume si nu trebuie sa aratam cu degetul:” ni ba la ala ce prost ii ca nu apreciaza/nu ii plac gay…” eu daca ma simt deranjat de manifestarile lor in public nu inseamna ca nu inteleg faptul ca lor le place, dar sa nu faca mare tam tam ca ei sunt gay si sa incerce sa imi bage pe gat cat de mult conteaza pentru ei ca au alte orientari? ti se pare corect cea ce zic? poti sa faci un exercitiu de imaginatie si sa te pui in perspectiva mea?

        Apreciat de 1 persoană

  2. chiar imi place ideea pe care ai pus-o tu in valoare in acest articol, insa din pacate unii oameni nu pot vedea dincolo de limbaj si din tot ce ai scris aici ei doar asta observa, eventual integrandu-te intr-o categorie de fete care ‘vrea doar sex si nu poate fara asa ceva’
    multi nu inteleg ca pe vremea in care au fost create aceste traditii crestine nu existau atatea posibilitati ca in zilele noastre, de exemplu normal ca atunci nu era vorba de avort cand aceasta procedura nu exista sau normal ca homosexualii nu adoptau copii cand procesul de adoptie nu exista
    apreciez curajul tau de a posta asa ceva si lasa-i pe frustrati in pace 🙂

    Apreciat de 2 persoane

    1. Dacă îți amintești, avortul a fost interzis pe timpul tovarășului.
      Ce s.a intamplat atunci? Au apărut copiii nedoriti, care toată copilăria lor și-au pus întrebarea „de ce nu mă iubește nimeni”
      P.s. În ziua de azi, în România e greu sa adopți un copil.
      Poate asta e motivul pt care romanii nu adopta ci fac copii în prostie

      Apreciat de 1 persoană

      1. mda si de asemenea au si murit o multime de femei datorita incapacitatii de a face un avort dar societatea noastra tot ca o crima vede un avort
        bine deja deviez de la subiectul articolului

        Apreciază

      2. „Nu adoptă și fac copii în prostie” – ești proastă? Natalitatea e în scădere abruptă de vreo 20 de ani încoace. În Uniunea Europeană, România este pe locul al treilea în rândul statelor cu cel mai mare declin demografic.

        Apreciat de 2 persoane

    2. Sunt pro si contea articolului tau.nu sunt contra homosexualilor nu am nimic cu ei si am si prieteni homosexuali.sunt si de acord sa infieze un copil.decat sa stea saracul copil prin orfelinate vai Mama lor, sa fie abuzat sexual, batut si mai stiu eu ce mai bine cu lesbiencele.eu traiesc in Italia si am o fetita care merge la gradi.aici o asociatie de homosexuali cer ca parlamentul sa aprobe o lege si sa introduca chiar de la gradinita educativa sexuala. Sa ii explice unui copil de 3 ani ca Este normal sa iti iubesti colega si nu colegul,ca Este normal ca baieteii sa se dea cu ruj si ca poti avea 2 mame sau 2 tati.aici nu sunt de acord.fata mea Este nascuta din Mama si tata,suntem amandoi vii, impreuna si nu plec nici macar o saptamana undeva fara ea.deci nu imi obbliga nimeni copilul sa devina homosexual. Fiind casatorita cu un psiholog iti spun sigur ca persoana care Este homosexual a suferit o trauma din copilarie.iti apreciez curajul si ai spus multe adevaruri despre familia traditionala si sper ca tinerii romani sa nu repete greselile parintiilor.

      Apreciat de 3 persoane

      1. Nu a zis nimeni ca trebuie sa ajungă sa folosească rujul.
        Și la naiba, ce înțelege un copil de 3 ani? Asta e chiar ridicol
        Educația sexuala trebuie introdusa undeva prin clasa a 7a
        Eu cunosc psihologi care afirma ca așa te naști.
        Părerile oricum sunt împărțite

        Apreciat de 1 persoană

      2. Sotul dumneavoastra este psiholog nu este un Medic Psihiatru. Nu poate spune o prostie de acest gen „homosexualii nu au fost ttaumatizati in copilarie!Inteleg si faptul ca nu a devenit medic. Va spun ca si-a gresit cariera si ca psiholog. Nu m-as duce in psihanaliza la un incpmpetent care arfumenteaza aberatii de acest gen. O fi facut Facultatea la fara frecventa! E-Campus! Cum se numeste sotul dumneavoastra….😂😂😂😂 sa il denunt la Asociatia Psihologilor pentru Aberatii! Doamna stergeti comentariul sunteti de rasul „curcilor”

        Apreciat de 4 persoane

    3. Nu esti tu putin cam cretin? aka retard?

      Cine a zis ca Homosexualii doresc dreptul de a se casatori in biserica (ma-tii) ?
      Esti un frustrat si jumatate.Statul trebuie sa respecte drepturile fiecarui cetatean in parte,pe de alta parte biserica doreste sa stopeze acest lucru.Acest marsuri nu sunt impotriva homalailor care ar dori casatoria religioasa,ci parteneriate civile,dreptul lor de a forma un cadru legal ,de convetuire sa poata cumpara impreuna un lucru,sa poata lasa mostenire unul altuia s.a.m.d
      Daca tu te rezumi la cacaturile alea de exemple pe care le enumeri fara sa gandesti,primat esti tu nu blogarita.
      Cine a spus ca homosexualii marsaluiesc pe strazi fortand lumea sa le accepte moravurile?
      Tu cand o arzi pe fimeita in cur ,o faci in public?
      Nu cred ca am vazut ,auzit ,ca homalaii sa se futa in public,sau de ce nu..se opresc in mijlocul orasului pentru o gura de pula.
      Esti asa de penibil cu argumentele tale de doi bani ,incercand sa te dai un om etic al societatii dar uiti ca traiesti intr-un alt secol.ROMANIA ESTE STAT fara religie ,cultele religioase sunt autonome fata de stat si NU AU DREPTUL SA INTERVINA IN MODIFICAREA CONSTITUTIEI PRIN COMASAREA PROSTILOR.

      Apreciat de 4 persoane

  3. M-am distrat enorm citind comentariile pe aici, nu mai spun ca articolul tau e penal, si prin penal, nu ma refer intr-un sens rau.

    First of all, suntem o tara de cretini, iar voi, da voi, cei ce sunteti homofobi…suneti pisa-ti pe voi puternic, de ce? Ca sunteti mai incuiati decat usa de la beciul bunicului. Bai zdrentelor, imi e mila de pruncii vostri ma, aia saraci o sa se inchida intr-o alta lume daca „Doamne fereste” sunt gay, o sa se dea cu capul de pereti ca sa nu va spuna voua, minunatii parinti cu o minunata familie traditionala, de frica omorului pe care cel mai probabil o sa il dati daca aflati ca is gay.

    Second of all, nu zic ca nu mai exista familii „normale” eu am crescut intr-o familie cu frica de Dumnezeu, cu o mama si un tata, cu frati. Tata nu o batea pe mama, mama nu ma batea pe mine, si asa mai departe. Dar asta nu inseamna ca noaptea nu auzeam vecinii, cum ala o batea pe nevasta-sa si cum plagea biata fiica-sa.

    Voi nu intelegeti faptul ca oamenii astia pe care voi ii scuipati pot fii niste „ingeri” pentru niste copii parasiti de unii ca voi.
    Va amintiti cand mergeati la biserica? Sau cand citeai Biblia? Ca spunea acolo ceva de genul: „Dumnezeu a creat omul cu libera alegere”. Daca pe maritul Dumnezeu nu il freaca grija de gay si lesbiene, ce va freaca pe voi, mai ratatilor?

    Imi cer scuze pentru greselile gramaticale, eu cred ca toti ati inteles ce am scris 🙂

    Cat pentru autoare, tot respectul. E greu ca o femeie sa isi exprime atat de harsh punctul de vedere fara sa isi ia tot felul de injurii si sa nu ii pese.

    Apreciat de 6 persoane

  4. Va mirati ca tara o ia in directia gresita? Ca merge mereu in jos? Ca nu progreseaza? Problemele cu homosexualitatea s-au dezbatut si rezolvat in restul Europei cu vreo 20 de ani in urma, dar se pare ca noi suntem cu mult in spate si la capitolul asta. Va mirati ca biserica pierde adepti? Cand incearca sa-si impuna politica ortodoxista … E trist ce se alege de tara asta si e si mai trist ca in secolul 21 nu suntem in stare sa intelegem ca LUMEA EVOLUEAZA si ca trebuie sa ne adaptam mereu ca doar de aia suntem OAMENI for god sake… Cine suntem noi sa ingradim, sa interzicem dreptul oamenilor la fericire? Cine suntem noi sa spunem ca a fi Homosexual e gresit? Cred ca unele persoane nu stiu putina istorie : homosexualitatea a existat inca din antichitate; interesant ca noi inca nu suntem capabili s-o intelegem. Imi pare sincer rau de tara asta care o ia mereu inapoi, si imi pare sincer rau pentru persoanele homosexuale care trebuie sa indure mizeria asta, toata aceasta lupta pornita de fratii lor romani. Sper ca lumea sa se destepte odata…

    Apreciat de 2 persoane

  5. ma bucur ca am ajuns la o parere comuna! mi-a facut placere sa discut! dar daca accepti sugestii, poti sa iei in considerare ce zic: sa nu insulti inutil si mai ales sa te iei fara rost de idealul unor oameni in viata! majoritatea vad asa:familie-bunici, pariniti(tata si mama) si copii. nu poti sa vi sa zici ca iti bagi ceva in acest „concept” in rest mult succes in cea ce faci!

    Apreciat de 1 persoană

  6. si sa nu imi zici ca acea combinatie nu se apropie cel mai mult de realitate/normalitate ca deja intru la suspiciuni ca ai o problema. no ofence!

    Apreciază

  7. Familia aia traditionala, in care iti bagi pula, te-a facut pe tine. La fel cum ne acuzi ca generalizam si facem pe toti homosexualii bolnavi pshici, generalizezi si tu si spui ca toate femeile is batute de barbati, ca toti copiii care stau cu mama lor au fost facuti „din flori” si ca nu-si cunosc tatii. Imi pari jalnica si niciun argument prezentat de tine nu este convingator pt a sustine casatoria dintre barbat-barbat sau femeie-femeie. Nu e normal din punct de vedere religios (motiv pt care blamati crestinismul dar despre alte religie nu ziceti nimic, stii tu care religie)si nu e normal nici macar din punct de vedere evolutionist (teoria dupa care va place de multe ori sa va ghidati pt a blama religia). Inainte sa te plangi de drepturi, sa stii ca aveti voie sa va casatoriti, doar ca nu cu persoane de acelasi sex. Intrebare: in momentul in care un cuplu doreste sa adopte un bebelus se fac multe teste pt a vedea daca cuplul indeplineste anumite conditii pt a asigura un viitor si o dezvoltare buna a bebelusului. Daca lipsa de inalta educatie (facultate) sau venituri normale, viciuri ocazionale, sunt vazute ca un risc pt dezvoltarea normala a bebelusului, ti se pare normal ca homosexualitatea sa nu fie un risc in buna dezvoltare psihica a copilului?

    Apreciat de 3 persoane

    1. Te rog sa îmi arăți cererea aia de adopție respinsa pentru ca nu ai facultate.
      În România trebuie sa îndeplinești 3 condiții pentru a avea un copil
      1. Căsătorit
      2. Certificat de munca
      3. Casa cumpărată
      Vezi ca bați câmpii la capitolul adopții.
      Blamez creștinismul pentru ca locuiesc intr-o tara creștină.
      Sa Îți amintesc ca după Biblie, incestul e normal? Sa îmi spui și mie dacă din doi oameni pot apărea alții, ținând cont ca este o singura femeie și un singur barbat.

      Apreciază

    2. Amice, ești absolut idiot. Sa dai religia (ceva pur teoretic) ca argument intr-o discuție despre lege (ceva foarte concret) este dovada clara a cat de cretin ești tu alaturi de toți cei care îți împărtășesc ideile. Mai zici de evoluționism…esti prost sau doar încerci să fii amuzant? Dai religia ca argument și apoi zici de evoluționism, CARE E DIRECT CONTRAZIS DE RELIGIE. Zău, sunteți penibili și nu știți să legați doua argumente unul de altul că sa va convingeți pe voi că nu sunteți homofobi și că de fapt voi sunteți aia buni. Hai sictir! Adevărul pur e că încercați să motivați de ce o carte demonstrată a fi plină de contradicții ar trebui sa ne ghideze legal. Probabil nu ați stat de vorbă în viața voastră cu un homosexual și vă dați cu părerea și îi demonizati, când ei vor doar să scoată niste copii din orfelinate și să îi iubească, să le ofere un acoperiș deasupra capului și mâncare pe masa, atât. Handicapați cu mentalitate medievală ce sunteți.

      Apreciat de 2 persoane

  8. Tu incerci sa spui ceva, dar nu o faci chiar asa cum ar trebui, tu incerci defapt sa spui ca a fi gay nu e o chestie rea, nu am nimic in portriva, fiecare face ce vrea, dar tu aici, faci comparatie, e ca si cum ai compara alcool-ul cu tutunul, „nu ca ala dauneaza mai mult si, asta mai putin”. Tu deja degradezi ” familia traditionala”, nu e asa cum spui, ca „isi trimite copilul sa incalce legea” nu toata lumea e asa, stai linistit, esti sigur ca vrei sa opresti discriminarea, sau, oarecum promovezi homosexualitatea?

    Apreciat de 2 persoane

      1. Are oarecum dreptate, nu e tocmai bine sa denigram familiile heterosexuale pentru a le promova pe cele homosexuale. Riști să îți pierzi din credibilitate și așa nu ajungi nicăieri, și familiile heterosexuale sunt perfect normale și abuzurile sunt cazuri singulare care pot apărea în ambele tipuri de familii.

        Apreciat de 3 persoane

  9. Sincera sa fiu m ai uimit. Inainte sa discuti un subiect delicat, mai intai ar trebui sa ai grija la limbaj. Mi se pare tragic ca un om ca sa isi sustina opinia trebuie sa aiba un vocabular de mahala. Nici nu am putut sa iti citesc toata mizeria pe care ai scris o cand am vazut atat de multa vulgaritate intr o mana de cuvinte. Este mai mult decat rusinos acest lucru. Hai sa uitam de tot, hai sa uitam sa ne comportam civilizat atat fizic cat si verbal pentru ca ” ce pula mea” suntem contra traditionalismului si traditionalismul asta ne spune ca este civilizat sa ai un vocabular frumos. Domnisoara draga, imi pare sincer rau pentru tine ca ai crescut intr o familie in care tatal tau o batea pe mama ta, iti spun sincer ca nu in toate familiile ” traditionale” este asa. Mama mea nu miroase a ceapa calita de la 10m, miroase a femeie, miroase a frumos, asta tine , draga mea, de igiena fiecarei femei, daca ea vrea sa fie o bucatarie ambulanta este problema ei. Ai scris acest articol pentru atentie. Nici macar nu esti informata, ai scris numai si numai prostii. Homosexualitatea este si o boala. Se declanșează in urma unei traume. Te ai informat si tu putin despre acest subiect sau despre cel cu „familia traditionala”? Raspunsul este „nu”! De aceea este internetul o sursa de dezinformare si de prostie, pentru ca este pentru toti.

    Apreciat de 4 persoane

    1. De aceea și religia este pentru toți. Doar a reușit sa va indobitoceasca.
      Vreau sa văd omul ăla de știință care afirma asta.
      Ce chestie, acum 10000 de ani nu era o boala, acum e. Și șerpii vorbesc, deși nu au corzi vocale, nu?

      Apreciază

      1. Mi- e rău.
        Homosexualitatea, boala declansata de o trauma? Aberatii peste aberatii. E o sexualitate, nu un tip de psihoza.
        A devenit deja penibil subiectul asta. Nu va obliga nimeni sa va schimbati sexualitatea, nici macar nu trebuie sa fiti de acord. E la fel ca si religia, fiecare are dreptul sa aleaga in ce crede, dar are si obligatia de-a respecta deciziile celorlalti.
        Si apropo, ca persoana bisexuala iti spun ca sexualitatea fiecaruia n-are nicio legatura cu stabilitatea psihica. Sunt destul de sigura ca intelectul meu nu e deloc afectat de faptul ca gasesc si fetele, si baietii atragatori.

        Apreciat de 1 persoană

    1. Stai, unde am spus eu ca heterosexualii nu-s deschiși la mine?
      Majoritatea celor care îi accepta sunt heterosexuali.
      CA NU VREI sa îi accepți și mergi pe ideea celor din secolul V, poți sa fii și lacusta, nu mă interesează.
      Crezi ca în Suedia toți sunt homosexuali? Și uite ca e legal sa te căsătorești cu o persoana de același sex și nu face nimeni gura mare

      Apreciază

  10. sunteti unii p-aici de numa numa…articolul tau e interesant…dar te contrazici la un moment dat!!!si TU aia casatorita cu un „pisalog”,sa mori tu ca e ok sa-ti iubesti colega SI NU COLEGUL? pe ce planeta traiesti???si educatia sexuala nu ar trebui invatata din gradinita…FEMEILE NU MAI SUNT BATUTE CA PE VREMEA RAPOSATULUI…UNELE DINTRE ELE SI-O CAUTA CU LUMANAREA….ASA CA…ATA ETE!nu am treaba cu ei ce si cum fac homosexualii…dar nu sunt de acord ca ei sa infieze…si religia..care este stalpul societatii(asta cam pute pt mine,dar e alt subiect) sa aprobe casatoria intre pers de acelasi sex…si sa interzica casatoria intre religii sau nationalitati?sincer…suntem o tara de oameni fricosi care stim sa tastam si atat!daca e sa luam atitudine,,ne cacam pe noi!!!PUNT!!!

    Apreciat de 2 persoane

    1. Stai asa, stai, stai.
      Cunosc personal o fata căsătorită cu cineva de alta religie și nu au întâmpinat nici o problema
      Asa rau am ajuns încât nu putem accepta căsătoria dintre doua persoane de religii diferite?
      Și cunosc și din cealaltă categorie, el roman, ea frantuzoaica.
      Ok, nu ești de acord ca ei sa înfieze. Știi câte cereri de adopție se fac anual în tara asta? Maxim 1000
      Se abandoneaza mult mai mult și noi deja avem destui copii în orfelinate.
      Chiar vrei sa rămână acolo?
      Nu știu dacă neapărat procesul de adopție e vinovat pentru ca nu sunt multe cereri, dar am auzit mii de persoane care afirma”decat un copil care nu e din sângele MEU (pun accent pe MEU, ca așa fac și ei) mai bine fara”
      Nu vrem sa deschidem adopțiile pentru cei din afară, nu vrem sa adoptam noi, sa nu adopte homosexualii și ce facem. Oricât de frumos ar fi în orfelinate (în tari precum Germania ca la noi nu e) nu e ca intr-o casa

      Apreciază

    2. Nu vad cu ce te deranjeaza pe tine daca un cuplu de homosexuali ar adopta un copil. Esti constient cumva de sansele copiiilor abandonati in Romania? In primul rand la noi e foarte dificil sa adopti, statul nu le vrea binele bietilor amarati, ii tin acolo ca pe animale ca sa incaseze bani de pe urma lor. Foarte putini au sansa la o familie,pentru ca ghici ce? statului nu i pasa de ei, nimanui nu i pasa de ei! Asa ca, scuza ma, dar intre a fi chinuit in conditii inumane si fara pic de afectiune, si a face parte dintr o familie de homosexuali, eu as opta pentru varianta a doua!
      In al doilea rand, nu a vorbit nimeni de o casatorie religioasa intre cuplurile de gay, s a specificat, e vorba de casatorii civile!
      Religia poate ca o fi stalpul societatii pentru tine, nu inseamna ca trebuie sa fie la fel pentru toti.
      Cand mentalitatea e primitiva, religia devine arma.. asta e acum, ti se pare normal ca religia sa incite la ura impotriva unei categorii de oameni? Or, Dumnezeu nu ne iubeste pe toti? Nu, aici se schimba foaia, asa cum ii place bisericii.. Credinta nu trebuie impusa nimanui cu forta, nu e normal! Chiar asa orbiti sunteti?

      Apreciază

  11. Să înțeleg că nu ești creștină..ok, e alegerea ta. Tot așa, eu am ales să fiu și să cred în ceva, ca mulți altii. Unde scrie faptul că bărbatul și femeia constituie o familie? În Biblie. Eva era femeie și Adam bărbat. De asemenea, toți aleșii lui Dumnezeu (bărbați si femei) care erau căsătoriți, aveau o relație cu o persoană de sex opus. Că bănuiesc că de acolo vin copiii . Deci de aici. Homosexualii sunt bolnavi, sunt marcați de ceva. E un lucru bun că adoptă copii, cinste lor, jos pălăria sau cum mai vrei. Apoi, ai abordat subiectul părinților plecați în străinătate. Te intreb, crezi că au plecat de bine ce le era în țara lor? Cum poți fi așa ipocrită încât să afirmi că oamenilor aceia nu le pasă de copiii lor? Că nu îi interesează situația școlară, starea de sănătate și dorul pe care îl poartă. Și nu, părinții mei nu lucrează în străinătate, dar observ și eu ce salarii sunt în România și cât de greu se trăiește. Vorbești aiurea, nu ai argumente și jignești persoane care petrec ani de zile departe de copiii lor, nevăzându-i cum cresc doar pentru a le oferi tot ce pot , alimente, haine și telefoane pentru a fi în rând cu lumea. Din partea mea, mărită-te cu cine vrei, sunține pe cine vrei, dar nu te implica în subiecte care nu te includ, pentru că nu ești în măsură de a te afirma. În plus, ai un limbaj ,, frumos și colorat” , ceea ce nu te ajută în ,,lupta ” asta. Te depășește subiectul … Cei înapoiați sunteți voi, cei care vreți să sfidați . Sunt contra homosexualilor dar nu am o problemă personală cu ei. Cum eu îi respect, ca și pe tine , te rog să respecți și tu pe cei care au o altă părere, diferită de a ta, pe femeile acelea bătute din familiile tradiționale ( după cum ziceai), care te asigur că nu ar fi bătute dacă ar fi existat ce trebuie în relație și mai ales pe acei părinți nepăsători care stau în străinătate de plăcere.

    Apreciat de 3 persoane

    1. Când pleci în străinătate și ai un copil, de ce nu te gândești sa îl muți acolo? Hai sa fim serioși, nu pleci pentru 3 luni ci pentru ani întregi. Dacă o duci bine, nu te mai întorci aici niciodata.
      Dacă vrei sa îi oferi un trai mai bun copilului tău, îl duci oriunde numai nu îl lași în România.

      Apreciază

      1. Cu plecatul în străinătate sunt de acord cu Miruna, nu e atât de alba sau neagra situația și știu din proprie experiență. Tata a plecat în străinătate când încă eram in gimnaziu și foarte bine a făcut că nu m-a luat cu el. Învățământul la noi este încă mult peste ce se face in Vest, știu asta pentru că acum sunt student acolo și se observa cu ușurință superioritatea celor veniți din sistemul nostru de învățământ. Iar tata nu a plecat de plăcere, a plecat tocmai pentru a se asigura că ai mei își permit să mă țină aici până încep să îmi câștig singur banii de trai (ceea ce s-a și întâmplat între timp, deci a meritat).

        Deci din nou, să nu generalizăm niste noțiuni doar pentru a ne demonstra punctul de vedere pentru că se duce credibilitatea și se pierde mesajul articolului cu totul.

        Apreciază

    2. În sfârșit cineva din tabăra cealaltă care știe să scrie corect.

      Miruna, cu toate astea spui unele lucruri care se bat putin cap in cap. Spui că ești contra homosexualilor, dar nu ai o problemă cu ei…cum vine asta? :))

      Dar mai important, spui că a fi homosexual este o boala, și apoi acuzi lipsa de argumente. Asta e ipocrizie. În primul rând, nimeni nu a demonstrat că este o boala, asta este doar o urmare a propagandei pe care și tu o raspandesti mai departe fără să o pui la îndoială. Asta devine homofobie, cu alte cuvinte răutate. Tu ești credincioasă și alegi sa urmezi o carte scrisa de niste oameni ca mine și ca tine (deci capabili de greșeli și mai ales de opinii proprii pe care le pot transpune în acea carte). Ce te face sa crezi că cel care a scris despre Sodoma și Gomora nu se întâmpla să fie un simplu homofob și asta sa dea naștere la ura pentru acești oameni promovată prin religie mii de ani mai târziu? E asta mai puțin probabil decât teoria ta că homosexualitatea ar fi o boala? Gandeste-te.

      Nu zic că Biblia nu conține și lucruri bune (precum „iubește-ti aproapele”, ceea ce nu e chiar ce se promovează la aceste marșuri), dar nu trebuie TOTUL luat de bun, pentru că a fost scrisă de oameni, nu de Dumnezeu.

      Credeți, dar mai și cercetați un pic…

      Apreciază

    3. Ai postat că ești împotriva homosexualilor dar pe de altă parte, nu ai nimic personal cu ei.
      Hotărăște-te pentru că te contrazici.
      Ești sau nu împotriva lor?
      Mergând pe logica ta,ai chiar foarte multe împotriva lor,fie și indirect. Este un non-sens ceea ce spui.
      Când nu ai ceva impotriva cuiva,fie și personal,înseamnă că nu te deranjează…nimic.

      Apreciat de 1 persoană

    4. Miruna felicitari, din partea mea poti sa te inchini si la stalpul de telegraf din fata blocului. Nu despre asta e articolul.
      Explica-mi si mie (mor de curiozitate) cum din 2 oameni s-a reusit popularea pamantului? Din cate imi amintesc parca aveau si 2 fii…..sa fi fost incest? ^_^
      Homosexualii nu sunt bolanvi, inainte sa scrii fara a conecta degetele la creier informeaza-te!
      Defapt, tot cometariul tau e un fiasco….du-te invartindu-te!

      Apreciază

  12. Din pacate imi e rusine sa pun ca sunt romanca. Fac parte din comunitate si sunt considerata „nebuna”, „bolnava” etc, dar cu toate astea am o facultate, am o casa a mea, am o masina si am un salariu pe care multi nu il au dupa 30 de ani de munca si eu am doar 27 de ani de viata. Am avut ocazia sa vizitez destule tari si am avut neplacerea sa vad cum se comporta romanul in strainatate, de aceea nu poti sa ii ceri unei natii care inca nu a depasit in proportie de 100% mentalitatea comunista, sa te inteleaga si sa te accepte.
    Provin dintr-o „familie traditionalista” si nu am avut parte de batai, scandaluri cum aveau colegii/prietenii mei. De asemenea majoritatea prietenilor de familie isi bateau nevestele si copiii la greu (pe criteriul „bataia este rupta din Rai” sau „femeia nu stie cine e cocosul decat dupa ce o atingi putin”). Nu sunt de acord cu asta, dar din pacate asta este nivelul nostru. Putin sunt cei care se diferentiaza si de obicei aceste persoane raman in umbra, nu ies sa vorbeasca in contradictoriu cu tot felul de „destepti”. Ca asa este romanul „le stie pe toate si este bun la toate”, dar cand ajunge la practica fuge.
    Nu vom fi niciodata intelesi/acceptati sau macar tolerati si ar trebui sa ne obisnuim cu ideea asta.
    Poate ca in acest articol se exagereaza din punctul unora de vedere, eu va spun ca in proportie de 80% este adevarat. Tatal meu lucreaza in televiziune si am avut ocazia sa aud tot ce se poate auzi despre Romania. E frumos sa ne plimbam prin orasele mari, sunt magazine, sunt Mall-uri, dar va invit sa mergeti prin sate, sa vedeti saracie lucie, sa vedeti mentalitati, sa vedeti pozitia femeii in societate si dupa sa ne gandim daca este adevarat sau nu.
    Legat de psihologi si parerea lor…am avut ocazia sa merg la un psiholog extrem de bun in meseria lui, care mi-a explicat ca la „prosti” ce este homosexualitatea si de unde se trage ea. Da, poate fi si in urma unor traume/sechele, dar te poti naste cu ea si nu e ca si cum ti-ai alege tu.
    Sa ne amintim ca homosexualitatea exista inca din Grecia Antica? ( asta pentru cine stie istorie sau este pasionat)
    Iar apropos de Biblie si cum condamna ea homosexualitatea…unde scrie?
    Am o intrebare pentru cei care o tin langa cu Religia, „Familia traditionala” (Adam si Eva) a avut 2 copii si anume Abel si Cain. Acesta din urma l-a omorat pe Abel si s-a intors la minunata familie cu copii. Cu cine i-a facut? 🤔
    Nu vreau sa fiu acceptata, nu vreau mila nimanui pentru ca nu este cazul. Dar voi iesi cu copil meu in parc si cu iubita mea si voi fi foarte mandra de educatia pe ce i-o voi da si de iubirea pe care o va primi atat din partea celor 2 mame cat si din parte familiilor noastre care ne iubesc si ne sustin, asta pentru ca ei fac parte din procentul acela mic de oameni destupati 😁

    Apreciat de 1 persoană

    1. 27 de ani, exact după comunism. Exact după ce a dispărut perioada cu avortul interzis.
      Interzicem avortul (comunism), interzicem dreptul homosexualilor (comunism)
      Imediat o sa stăm la coada cu orele pentru un kg de carne.
      Nu ai prins ideea ca incestul era acceptat atunci și acum nu?

      Apreciază

  13. Si acum este acceptat…nu departe de Bucuresti sunt mai multe familii compuse din frate si sora(vitrega) si sunt „luati cu acte in regula”.
    Doar faptul ca nu stam la coada si nu ni se dau produse cu portia ne diferentiaza de comunism. Atunci aveai bani dar nu aveai ce sa iei, acum avem de toate dar marea majoritate nu au cu ce cumpara. De mentalitate nu mai comentez…
    Nu vad nicio diferenta intre noi si restul oamenilor „normali”. Si noi platim taxe si impozite si noi muncim la fel ca restul. Inainte de orientarea sexuala suntem toti OAMENI!
    O seara cat mai placuta 🤗

    Apreciat de 1 persoană

  14. Atâta timp cât o minoritate nu face rau in jurul ei, cred ca putem fi de acord cu ea. Oricum astăzi informația este la un click distanță. Ce rost are să îi ascundem pe homosexuali dacă ei oricum există? „Ascunși” trebuie doar delincvenții, hoții, criminalii, cei violenți care lasă in urma lor numai suferință oamenilor. Homosexualii nu vor obliga pe cineva sa simtă asta!

    Apreciază

  15. Mă bucur că ai scris asta. Keep going. E normal ca unii să reacționeze așa, mai durează până când toleranța va exista și în România. Poate nu va exista în timpuls vieții mele sau vieții tale dar încă sper că nu suntem pe drumul spre Evul Mediu. Mult curaj în continuare și mult succes!
    O.

    Apreciază

  16. Am uitat să spun că eu sunt rezultatul unui avort nereușit făcut empiric în perioada lui Ceausescu. Mama și tatăl meu nu m-au dorit, nici părinții mamei deoarece eram fată. Băiat, m-ar fi acceptat. Părinții mei nu s-au căsătorit. Orfelinat, adopție. Mi-am dorit de multe ori sa nu fi existat. Părinții adoptivi au fost cum au putut sa fie. Mama – extrem de dură, bătăi, insulte, „nu te-am vrut”, „nu e fata mea”, „nu sunt mama ei” etc. Tatăl adoptiv a fost om bun, singurul în ecuația asta. Traume cât încape. Azi nu am copii și nu voi avea iar teama de abandon m-a determinat sa accept doi soți abuzivi, violenți până peste poate, am ajuns în spital și nu o dată. De ce erau astfel? Primul asta vedea în familie, tatăl lui își bătea mama, bunicii își băteau soțiile. Desigur erau cu toții foarte credincioși, primii la biserică. Posturi, rugăciuni, parastase, tot tacâmul. Bătaia nu era singura lor calitate, hoția și altele se adăugau. Al doilea soț cu care încă trăiesc – idem. Cu el am rezistat mai mult timp. Este un creștin care si-a părăsit prima soție cu copil mic, caruia îi place viața dar nu cea de familie, alcoolul și amantele nici măcar nu mai sunt lucruri pe care le ascunde. „Tu sa taci!”, „Tu ești femeie!” etc. Mi-as fi dorit la un moment dat un copil dar în asemenea condiții nu! Consider și azi ca faptul ca m-am născut a fost o greșeală. Nu mi-am dorit. Dacă în locul unei familii tradiționale as fi fost adoptata de o familie gay și dacă m-ar fi iubit, copil fiind, nu m-ar fi deranjat. Îmi respect părinții adoptivi, datorită lor orfelinatul nu a fost viitorul meu.
    Am scris mult. Sunt pro-avort și pro familia netraditionala. Traditional în România înseamnă de foarte multe ori nerespectarea drepturilor femeii, violență asupra ei și a copiilor. Am prieteni gay – grație lor cunosc acum ce înseamnă un cuplu gay. Sunt la fel ca noi. Poate că de multe ori sunt mult mai umani, mai curajoși și mai corecți.
    Din motive evidente nu mai calc în biserică. Ultimul preot care m-a spovedit mi-a recomandat sa accept cu supunere și bucurie bătăile soțului. Cred în Dumnezeu dar nu mă reprezintă aceasta bandă de burtosi bărboși sau nebarbosi puși pe capatuiala, cu mentalitate de grotă. Un medic, nu preotul, m-a ajutat sa înțeleg că nu e vina mea pentru comportamentul soțului meu, că acesta e patologic și ca dacă vreau sa trăiesc trebuie sa plec din acest cuplu, ceea ce sunt pe cale sa fac.
    Acesta a fost punctul meu de vedere. Liber la dat cu pietre – nu îmi pasă. Însă dacă poate ajuta pe cineva, mă bucur.

    Apreciat de 2 persoane

    1. Wow. Mi se pare impresionant sa fii atat de sincer si atat de deschis cu viata ta. Iti doresc din toata inima sa te eliberezi de cei care iti fac rau si sa ai curajul sa fii libera si sa-ti iubesti viata. Pace, lumina si iubire ❤

      Apreciază

  17. Sunt surprins placut de articol..Categoric, legat de familie, sunt argumente pro si contra…Sunt homosexual si e foarte greu sa te gândești la un viitor deschis.
    Conform cercetarilor DNA, si le puteti gasi oriunde, un copil are 2 gene,una feminina si una masculina. Odata cu formarea fatului, una se dezvolta iar celalalta stagneaza, asa apar baietii sau fetele. Dupa o perioada evolutia uneia are un ritm de crestere inceata iar celalalta mai accelerata, asa apar gay-i, din punct de vedere medical.
    Legat de adoptii de cupluri homosexuale, este cam greu sa fiu pozitiv in acest moment. Privind mentalitatate din aceat moment, acesti copiii vor fi traumatizati sau bullied in scolile primare sau liceu, lucru care,după parerea mea de homosexual, nu se întâmpla într-un cuplu de lesbiene. Poate peste vreo 30-40 de ani lucrurile se vor schimba.
    Cat despre autoarea articolului, tot respectul

    Apreciază

  18. Mereu când eram mică,vorbeam cu mama.Îmi spunea să nu îmi fie frică niciodată să mă exprim liber,că pot să-i zic orice,oricând,oriunde. Eu îi spuneam totul,desigur,lucruri minore care atunci,mi se păreau adevărate probleme.Mereu când mă măcina ceva,îi ziceam fără ezitare.Nu am avut niciun secret,era o relație mamă-fiică perfectă.Până la vârsta de 13 ani,ştiu o vârsta fragedă,când mi-am descoperit orientarea sexuală.Nu ştiam cu exactitate de ce sunt atât de atrasă de fete,pentru că părinților mei le era prea ruşine să abordeze subiecte de acest gen cu mine.Adevărat,deseori auzeam cum părinții mei se certau din lucruri minore,m-am închis în mine foarte mult.Apoi,pe la 14 ani am cunoscut o fată,lesbiană,m-am îndrăgostit de ea.Era o relație perfectă,mama o cunoştea ca fiind „prietena cu care stă fiică-mea” . Era mai mult de atât,m-am ascuns câteva luni,până am decis să-i spun.A avut parte de un „şoc” si mi-a spus că e contra naturii.A fost o discuție calmă,imi venea să plâng,voiam să fiu înțeleasă.M-a obligat să îi spun că îmi place sexul opus,i-am spus deşi simțeam cu totul altceva.A devenit foarte rece cu mine,distantă,a plecat pentru o lună pentru a-şi pune gândurile în ordine.Acum am 16 ani şi culmea,noi tot nu vorbim.Am ales să îmi văd de treburile mele,să nu-i prezint niciun băiat sau fată vreodată.Când eram mică îmi spuneau „o să te căsătoreşti cu un bărbat,o să faci mulți copii”.Nu îmi doream asta cu adevărat,apoi când am văzut că tot insistă cu subiectul ăsta am avut o iesire nervoasă şi le-am spus „în pula mea,nu sunt nevoită să fac ce vreți voi tot timpul,sunt alegerile mele şi atât”.Recunosc,i-am şocat cu vocabularul,dar să fim serioşi,se mai miră de unde ştim.Eu una îl auzeam pe tata cum înjura de toti sfinții,dar revin la subiect.Cam asta cu gândirea de căcat din țara asta şi mie una,îmi pare rău pentru toti copiii care îsi descoperă orientarea si nu sunt înțeleşi de familie/prieteni.Eu măcar am avut parte de prieteni care m-au susținut,poate de aici tot curajul meu.

    Apreciază

  19. Ai lipsit cumva de la orele de anatomie din clasa a 8-a? Gandeste-te ca nicio specie de animal de pe fata pamantului nu are homosexuali sau lesbinene……. intelegi?Nu uita ca omul este singura specie cu discernamant, deci daca tu pierzi lucrul asta esti egal cu furnica aia care daca ii desenezi cu creta un cerc nu trece de el……… ca nu o duce capul. Homosexualitatea si lesbianismul sunt devieri de la legea firi, de la normalitate. Din punct de vedere biologic anusul este folosit de organism pentru eliminarea unei parti a toxinelor din organism sub forma de excremente, nicidecum pentru sex. Aparatul de reproducere si aparatul de inmultire reprezinta continuitatea vietii pe Pamant valabil pentru toate vietatile Pamantului. Folosirea acestor organe in alt scop decat cel pentru care au fost create reprezinta o anomalie lucru care in timp se lasa cu urmari negative pentru organism . Restul cu infierea si cu toate astea sunt „replici” ale acestor anomalii. Din punct de vedere religios nu zic nimic ca nu esti de accord cu nimic.

    Apreciat de 3 persoane

    1. Pentru dk.Slick

      Din pacate la orele de anatomie nu ni s-au predat aceste lucruri, insa v- aş ruga sa studiați, homosexualitatea a fost observata la un nr de 1500 de sepecii de animale, iar la 500 din ele a fost descrisa aprofundat, va dau doar cateva ex. : maimute, pinguini, soparle, lebede negre, pinguini, etc…..
      Homosexualitatea si lesbianismul au aparut datorita unor mutații genetice si nu sunt boli psihice. S-a dovedit stiințific ca bebeluşii expuşi la un nivel foarte ridicat de testosteron in uter vor deveni: gay, lesbiene, transexuali, etc…
      Din păcate nu este ceva ce pot alege, nu este ceva care se poate trata deşi de-alungul timpului au fost numeroase incercari!

      Apreciat de 4 persoane

Comentariile nu sunt permise.