De ce nu va iubiti tara?

DeforestationOrganizati marsuri impotriva drepturilor omului, impotriva fericirii unor oameni, dar nu va pasa de defrisarile ilegale.

Ati numarat cate paduri mai avem? Stiti cati copaci sunt taiati ilegal si vanduti in strainatate?

De ce nu va pasa?

Spuneti ca vreti copii, sa creasca natalitatea, sa se interzica avortul, sa facem cate cinci copii de familie si alte idiotenii.

Vreti sa ii cresteti intr-o tara fara paduri? Vreti sa afle doar din povesti de padurile de fag si cele de stejar?

De ce vreti sa dispara specii intregi de animale? De ce vreti sa nu mai avem animale salbatice, de ce le distrugeti casele?

Nu v-a invatat nimeni ca padurea inseamna viata? Chiar ati dormit la tot ce se preda in scoli? Cati copaci ati plantat voi? Cate flori aveti plantate in gradina?

De fapt, noi nu mai avem gradini, ca doar cine are timp sa ingrijeasca florile daca toata ziua sta sa le poarte de grije oamenilor fericiti care fac ceva cu viata lor.

Toti contribuiti la distrugerea padurilor. Poluati aerul, apele, va cumparati in fiecare an brad natural, care in 80% din cazuri nu are acte de provenienta, deci a fost taiat ilegal.

Fara sa realizati, contribuiti la defrisarea ilegala a padurilor romanesti.

Cati dintre voi, folositi lemnul bradului dupa ce trec sarbatorile, pentru incalzire?

Poate o familie la o mie. Iar altii mai inteligenti, care se gandesc si la voi si la copiii vostri, isi cumpara brad artifical pe care il folosesc zeci de ani, gandindu-se ca au salvat cativa zeci de copaci.

Stiti ce se intampla cu brazii taiati iarna si nevanduti?

Sunt aruncati la marginea drumului. Ii irositi pentru niste dorinte absurde. Daca vreti sa miroasa a brad in casa, vezi ca in secolul al XXI- lea s-au inventat esentele cu miros de brad.

De ce vreti sa va distrugeti semenii?

Pentru ca sunteti ipocriti. Nu va pasa decat de voi, ganditi cum va este dictat. Nu ati fost invatati cum sa ganditi, ci ce sa ganditi.

Lemnul nostru, padurile noastre sunt vandute ilegal strainilor. De ce zic ale noastre? Pentru ca traiesti in tara asta si ar trebui sa iti pese de ea. Fie ca vrei sa intelegi sau nu, in timp ce tu stai in pat si te uiti pe Facebook la live-urile tuturor distrusilor, padurile noastre sunt taiate si vandute pe nimic.

Vreti copii, vreti conditii ca afara, vreti salarii ca afara, dar voi nu sunteti in stare sa va aparati padurile. Nici o tara civilizata nu isi vinde padurile pe nimic.

Ce urmeaza? Sa ucideti toate animalele? Sa ucideti toate vietuitoarele acelor paduri care vor fi nevoite sa vina in oras pentru a se hrani? Nu imi faceti mie vreun bine daca va protejati padurile, ci le faceti copiilor vostri pe care ii doriti cu atata ardoare.

De ce nu marsaluiti pentru oprirea defrisarilor ilegale ?

Reclame